jueves, 26 de noviembre de 2009

Resum/ valoració de la Viquipèdia

Fa unes setmanes vam fer una aportació a la Viquipèdia, el meu grup va ser creat per: Mireia Luque, Laia Nieves, Zaida Díaz i jo.

Primer vam estar pensant amb quin tema podríem col·laborar, i va poder observar que les paraules en vermell són paraules que encara no estan creades.
Vam trobar una pàgina sobre la diabètis, i d'allà vam crear una pàgina sobre l'alimentació per persones diabètiques i davant l'entrada vam buscar informació per crear l'entrada.

Al crear la pàgina va tenir un petit problema, i aquí la nostra experiència davant la viquipèdia.
la pàgina, la va crear la Mireia, ja que tenia un compte obert, al pujar la nostra aportació, als pocs minuts una persona ens va esborrar allò que haviem fet, per un petit error nostre, pujar la aportació a la Wikipedia, en català, d'aquí va sortir el motiu de retirada de l'aportació: GUIRI.
Un cop resolt el error, la pàgina creada per nosaltres ja estava creada, així que vam fer una ampliació a la viquipèdia.

Reflexió: va ser una activitat molt enriquidora, ja que hem pogut viure com fer la feina que moltes vegades a nosaltres ens ha ajudat tant en fer algun treball. És a dir, que aquella eïna que nosaltres haviem utilitzat tantes vegades, ara hem pogut fer una petita aportació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario