lunes, 26 de octubre de 2009

Seminari (20/10/09)

En la classe de seminari, hem començat com sempre en explicar contes, el primer l’ha explicat la Roser, un conte diferent als que tenim per la mà, com que utilitzava una pissarra com ha suport ( era un conte on un monstre dolent, s’anava esborrant fins que es convertia en globus i sortia volant). Quan va explicar el conte, es va posar molt nerviosa, però això ens va servir per començar a parlar sobre això, i donar-nos algunes tècniques per superar aquella vergonya que tenim algunes persones.
El segon conte, el va explicar la Xènia, va explicar el conte de la Rateta que escombrava l’escaleta, ho va fer molt bé.

Més endavant vam fer l’entrega del treball d’Educació i vida quotidiana, d’Eulàlia Bosch.



Vam estar comentant el llibre, ha sigut un llibre que davant unes situacions de la vida quotidiana l’autora fa unes reflexions sobre l’educació. Són reflexions bastant filosòfiques, ja que l’autora és professora de filosofia. M’ha fet reflexionar bastant.

Per últim l’Anna ens va llegir una noticia que ens va deixar bastant sorpresos, la directora d’un centre escolar havia prohibit mostres d’afecte entre els alumnes de primària.

No hay comentarios:

Publicar un comentario